The Rock deelt zijn succes graag met anderen te zien aan zijn dure cadeaus

Wie goed doet goed ontmoet, dus geeft Dwayne Johnson heerlijk luxe huizen weg

FilmTotaal 21 juni 2022 10:37 in Celebrity
Over The Rock kunnen wij blijven schrijven. Zo komen films met Dwayne Johnson al lange tijd in rap tempo uit, zoals Red Notice met Gal Gadot en Ryan Reynolds, en Black Adam met Sarah Shahi en Pierce Brosnan.

Het extra fijne is dat je dit succes de charismatische acteur gewoon gunt. Hij werkt er hard voor en is een geweldig voorbeeld op Instagram ... door zichzelf te zijn!

Vriendelijk zijn
"Vriendelijk zijn is een geweldig cadeau," vindt Dwayne Johnson bij zijn vaderdag-berichtjes en dat straalt The Rock ook uit op zijn Instagram. "We hebben het leukste werk dat er is. Wees dat goede voorbeeld voor jouw kinderen. Herinner de fijne dingen en hef dat glas."

Nieuwe inrichting
Als Dwayne Johnson niet acteert, is hij een drukbezette zakenman en familieman. Zijn succes deelt hij van harte met anderen die hij lief heeft. Zo kon zijn moeder laatst genieten van een nieuw ingerichte kamer in haar luxe huis met een verzameling die haar zo dierbaar is.

Gekscherend meldt The Rock dat hij het verschrikkelijk vindt dat zijn moeder daar zo graag verblijft met bezoek. Als hij erbij is, hoeft hij al die verhalen niet te horen over zichzelf ... Hij doet liever wat anders.

Professioneel worstelaar
Ook zijn nichtje, een alleenstaande moeder, wordt niet vergeten, want The Rock weet hoe moeilijk het is om het te maken als professionele worstelaar en al helemaal een vrouwelijke pro. Zijn nichtje krijgt een nieuw huis met een nieuwe auto voor al die kilometers die zij maakt voor het uitoefenen van haar beroep.

Feit is, dat Dwayne Johnson begrijpt dat het draait om wie goed doet goed ontmoet. En wij dat als herinnering ook mee kunnen nemen in onze dagen. Zijn berichtje voor alle mannen die zorgen vind jij hieronderNieuwsFilm