'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' ster denkt dat een vervolg goed mogelijk is

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' ster denkt dat een vervolg goed mogelijk is

Tom Hopper denkt dat een sequel goed zou kunnen uitpakken.

Vorig jaar kreeg de bekende Resident Evil-franchise een reboot met Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Nu lijkt het erop dat deze film het goed genoeg deed om een vervolg te maken.

Volgens acteur Tom Hopper is de studio namelijk tevreden met hoe het eerste deel gepresteerd heeft, waardoor ze nu serieus nadenken over een vervolg. Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit.

Ontvangst
De film werd niet al te best onthaald. De recensies waren teleurstellend, maar fans waren wel blij dat de film trouw bleef aan het bronmateriaal. Hierdoor werd het toch nog een klein succes. Welcome to Raccoon City kostte namelijk 25 miljoen dollar om te maken, maar bracht 41 miljoen dollar op.

Hopper, eveneens bekend van The Umbrella Academy, heeft nog geen officiële bevestiging gekregen dat het daadwerkelijk tot een vervolg komt, maar hij denkt wel dat de kans groot is.

Reactie
Zo zegt hij: "Ik weet het niet zeker, maar ik weet wel dat de film een erg groot 'video on demand' succes was. Veel mensen keken de film thuis en ik denk dat ze genoten hebben van ons werk. Ik hoop dan ook echt dat ik opnieuw in de huid mag kruipen van Albert Wesker".

"Ik hou van dat personage en vond het fantastisch om hem te spelen. De film eindigt ook op zo'n manier dat ik denk dat het interessant zou zijn om te kijken wat er met hem gebeurt. Ik denk dat een vervolg zeker mogelijk is. Het heeft veel potentie dus hopelijk komt het ervan!"

NieuwsFilm

meest populair