Ewan McGregor werd door deze Monthy Python-legende belachelijk gemaakt

Ewan McGregor werd door deze Monthy Python-legende belachelijk gemaakt

De acteur denkt er nog vaker aan terug.

Ewan McGregor is op dit moment helemaal 'in'. De acteur keerde eindelijk terug als Obi-Wan Kenobi in de Disney+ serie. Hij geeft nu dan ook de nodige interviews om zijn laatste project nog even flink te promoten, maar tijdens een recent gesprek liet hij zich ook uit over zijn iets minder goede band met regisseur Terry Gilliam.

Gilliam, een van de originele zes leden van de legendarische komediegroep Monty Python, maakt zelf ook de nodige films. Zijn laatste project stamt echter alweer uit 2018, genaamd The Man Who Killed Don Quixote. McGregor maakte kans op een van de hoofdrollen, maar kwam het uiteindelijk niet van. Toch lijkt het erop dat de acteur hier geen spijt van heeft.

Vervelende reactie
Volgens McGregor benaderde Gilliam hem voor de hoofdrol. Toen ze echter een gesprek hadden haalde Gilliam uit naar de carrière van McGregor, iets dat laatstgenoemde natuurlijk niet echt op prijs stelde.

Zo zegt McGregor: "Gilliam zei toen: 'Wat heb je in Godsnaam eigenlijk deze laatste jaren gedaan? Je had zoveel meer kunnen doen. Wat is er met de man gebeurd die in Trainspotting was te zien? Waar is die acteur gebleven?".

Confronterend
McGregor vond dit niet echt leuk om te horen: "Ik vond het nogal onbeleefd. Het komt niet vaak voor dat je zoiets op zo'n manier krijgt te horen. Het is me altijd bijgebleven en ik denk ook niet dat ik dit snel zal vergeten".

Toch probeerde McGregor er een les uit te leren en te gaan voor projecten waarin hij 'beter tot zijn recht kwam'. Gilliam kreeg eindelijk zijn film gemaakt, al was het uiteindelijk Adam Driver die de hoofdrol voor rekening mocht nemen.

NieuwsFilm

meest populair