Waarom de nieuwe schurk van Spider-Verse 2 enkel in animatie werkt

Waarom de nieuwe schurk van Spider-Verse 2 enkel in animatie werkt

Across the Spider-Verse regisseur Joaquim Dos Santos bespreekt waarom de schurk van de film, The Spot, alleen in animatie zou kunnen werken in plaats van live-action.

Een van de regisseurs van Spider-Man: Across the Spider-Verse onthult waarom de nieuwe schurk van de film alleen zou kunnen werken in een animatiefilm.

Across the Spider-Verse is het vervolg van de succesvolle Into the Spider-Verse uit 2018 en zal de reis van Miles Morales als Spider-Man blijven volgen, terwijl hij opnieuw samenwerkt met Gwen Stacy en andere versies van Spider-Man uit het multiversum om een schurk te verslaan. Terwijl Morales het in de eerste Spider-Verse film opnam tegen Kingpin, zal de schurk van het vervolg The Spot zijn, ingesproken door Jason Schwartzman.



The Spot
In een interview met CartoonBrew, besprak regisseur Joaquim Dos Santos waarom The Spot alleen in animatie kon werken. De regisseur legde uit dat het moeilijk zou zijn een manier te vinden om The Spot in een live-action film over te brengen, en dat animatie de enige manier was om het personage goed weer te geven.

"Zijn levende inkt is, ik denk dat we allemaal hebben gezegd, niet alleen een effect. Het is kunst die tot leven komt. Het is iets dat alleen echt kan gebeuren in animatie. Je kunt je Spot voorstellen als een kerel in een sok-pak in een live-action Spider-Man film. Dat gaat niet werken. Dus hij is kunst die tot leven komt. Hij is de inktpot gemorst op de pagina. Het gaat allemaal terug naar stripboeken en stripboek kunst."


Bekijk de afbeelding

De animatie kunst
Een van de meest geprezen elementen van Into the Spider-Verse was de unieke stijl en artisticiteit van de film. Als de trailers voor Across the Spider-Verse een indicatie zijn, treedt de vervolgfilm in de esthetische voetsporen van zijn voorganger.

NieuwsFilm

meest populair