Maisie Williams verrast over seksuele voorkeur Arya in The Game of Thrones

Ik dacht dat Arya queer was, vertelt Maisie Williams

FilmTotaal 21 juni 2022 18:58 in Celebrity
Maisie Williams was verrast door de seksuele voorkeur van Arya in The Game of Thrones. En dat is wel bijzonder, want ... de Britse Maisie Williams is de actrice die acht jaar lang in de rol van Arya kroop.

De serie Game of Thrones liep acht seizoenen met een hoop ophef. De personages bleven weinig bespaard. Velen vonden de dood.

Al die jaren bleef Arya Stark in het verhaal en groeide op van kind naar volwassene. Ze begon als meisje van twaalf aan het eerste seizoen. Als actrice denk je dan alles over jouw personage te weten, maar kennelijk niet als je een rol verfilmd in zo'n bijzondere wereld.

Maisie vertelt: "De eerste keer dat ik verrast werd door mijn personage Arya was toen zij in het laatste seizoen haar kleren liet vallen en seks had met Gendry. Ik dacht dat Arya queer was, weet je."

Met queer bedoelt Maisie Williams dat zij verwachtte dat Arya in de serie niet voor een man zou kiezen. Dat leek wat te traditioneel. Maisie Williams dacht dat de seksscène met Gendry dan ook op het laatste moment geschrapt zou worden.

De schrijvers van de serie willen soms alleen de reacties peilen van de acteurs en schrijven daarvoor scènes die zij niet uitvoeren. Puur om te plagen en te testen wat er kan. Het kan zijn dat het publiek een plezier werd gedaan, omdat kijkers dolgraag wat tussen Arya en Gendry wilden zien gebeuren.

Het volledige interview met Teen Vogue vind je hieronderNieuwsFilm