Jennifer Aniston grapt in laatste aflevering van The Ellen Show over Friends en Brad Pitt

Ellen DeGeneres begint en stopt haar show met Jennifer Aniston en memoreert twintig mooie momenten in negentien jaar

FilmTotaal 22 juni 2022 10:33 in Celebrity
De succesvolle Ellen Show stopt na negentien jaren op televisie. Daar Jennifer Aniston te zien was in de allereerste aflevering van de dagelijkse show, was het wel zo passend om de allerlaatste uitzending te besluiten met haar. En dat doen beide dames op hun eigen ontroerende, humoristische wijze.

Goede vriendin
Jennifer Aniston is inmiddels een goede vriendin van Ellen DeGeneres en regelmatig te zien als gaste in de show. De twee hebben een fijne chemie. Hun onderlinge kwinkslagen zijn een bekend gegeven in al hun ontmoetingen.

Zo vertelt DeGeneres: "Het was veel werk jou in onze eerste aflevering te krijgen. Bij elkaar ben jij twintig keer langs geweest."

""i]Twintig keer in negentien jaar? Dus meer dan één keer per jaar?[/i]" vraagt Jennifer. "Dat is best goed. Graag gedaan," besluit zij droog en feitelijk, waarmee zij aangeeft dat zij boven de show uitstijgt en het geweldig is dat zij tijd maakt voor hen. Ellen vertelt maar niet dat een keertje per jaar weinig is voor een dagelijkse show.

Echtscheiding
Als Ellen vraagt hoe Jennifer omging met het stoppen van de show Friends en het gat dat ontstaat, antwoordt Jennifer gevat: "Ik ging scheiden van Brad Pitt, ging in therapie en speelde in de film "

"Ik besloot aan een compleet nieuw hoofdstuk te beginnen. Dat was mijn manier om om te gaan met het einde van "

Ellen geeft aan, dat zij het een tijdje rustig aan wil doen en daarna weer de media in, waarop Jennifer zegt: "Ik zou je graag weer als stand up comedian willen zien of je zien acteren."

Waarop Ellen droog antwoordt: "Ik weet niet of ik zoiets langer dan vijf minuten kan, want met deze show ben ik gewend elke vijf minuten te pauzeren voor een reclameblok."

Ludiek
Jennifer en Ellen kennen veel ludieke momenten in de voorgaande shows, zoals dansjes raden terwijl zij elk een sumoworstelaar-pak aanhebben. Ook geven zij elkaar vreemde cadeaus, dus sluit Jennifer af met een deurmat met de tekst "Dank voor alle mooie momenten".

Hun interview vind jij hieronderNieuwsFilm