Benedict Cumberbatch reageert op vraag of er nog een 'Doctor Strange 3' komt

Zeker weet de acteur het niet, maar de kans lijkt wel groot.

Wouter Drummen 22 juni 2022 13:23 in Algemeen
Benedict Cumberbatch was al meerdere keren te zien als Doctor Strange in het MCU, maar zijn recentste werk als de bekende superheld was Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Ondanks het feit dat een derde solo-film nog niet gepland is, denkt de acteur dat het er wel van gaat komen.

Cumberbatch was voor de eerste keer te zien als de superheld in 2016, maar heeft sindsdien het personage maar liefst nog eens zes keer gespeeld. Zo maakt hij een belangrijk deel uit van de Avengers groep en is hij ook veel te zien in Spider-Man: No Way Home.

Open einde
Zonder teveel te verklappen, gebeuren er de nodige dingen op het einde van Doctor Strange 2, waardoor er meer dan genoeg mogelijkheden zijn voor een derde deel. Cumberbatch weet nog niet of het zo ver komt, maar hij hoopt van wel.

"Ik wil maar wat graag terugkeren". begint hij. "Doctor Strange is een complex personage en er valt nog veel te vertellen en te ontdekken. Het is een briljant personage, dus als ik hem opnieuw mag spelen doe ik dat met veel plezier!"

Wel of niet
De kans lijkt groot dat het ervan gaat komen, aangezien Marvel afscheid heeft genomen van andere bekende superhelden zoals Robert Downey Jr. Iron Man en Chris Evans' Captain America.

Cumberbatchs Doctor Strange is nu dus een van de bekendste gezichten van het MCU, dus hij zal waarschijnlijk nog wel een solo-film krijgen in de toekomst, maar voor die tijd zal hij nog wel opduiken in andere superheldenfilms.

NieuwsFilm