Gerucht: Populaire 'Strange Things'-actrice krijgt enorme rol in geheim 'Star Wars'-project

Lucasfilm zou Millie Bobby Brown dolgraag willen casten in een film of serie.

Jeffrey Kouters 22 juni 2022 14:10 in Algemeen
Millie Bobby Brown uit de populaire Netflix-serie Stranger Things zou in gesprek zijn met Disney voor een hoofdrol in een aankomend Star Wars-project. Dat meldt The Mirror. De studio zou een belangrijk nieuw gezicht van de franchise in de actrice zien.

"Millie staat op de radar van Disney voor aankomende Star Wars-projecten. Ze heeft contact gehad met Kathleen [Kennedy, de baas van Lucasfilm] en duidelijk gemaakt dat ze interesse heeft om een hoofdrol te spelen in een van de films of series", schrijft de bekende Britse tabloid.

De interesse zou wederzijds zijn. "Producenten weten natuurlijk ook dat zij een icoon is voor een bepaalde doelgroep en zien de voordelen van haar aantrekkingskracht".

Luxe positie
Haar populariteit zou zelfs maken dat Brown geen auditie hoeft te doen. "Ze hoeft geen auditie te doen. Het gaat er meer om of ze een klik voelt met een bepaalde regisseur. Ze is absoluut de juiste persoon om een belangrijke rol in dat universum te spelen".

Gezien de bron moeten we het bericht voorlopig met een korreltje zout nemen, maar het zou ons niet verbazen als Brown binnenkort wordt aangekondigd als een van de nieuwe talenten van het Star Wars-universum.

NieuwsFilm