Tweede 'Doctor Strange'-film van Marvel vanaf NU op Disney+ te zien

Ga mee op reis door het multiversum.

Jeffrey Kouters 22 juni 2022 14:54 in Algemeen
Disney+ heeft vandaag een gloednieuwe Marvel-film toegevoegd aan zijn catalogus: Doctor Strange in the Multiverse of Madness. In deze film onderneemt de titelheld een reis door het multiversum om de wereld te redden.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness was al een bijzondere bioscoopervaring en nu kunnen Marvel-fans de superheldenfilm thuis herbeleven. Vanaf vandaag is deze - zonder bijbetaling - exclusief te zien op streamingdienst Disney+.

Ook in IMAX-formaat
Disney+ heeft de film ook beschikbaar gesteld in een speciale IMAX Enhanced-versie. In dat format is het beeld van een aantal scènes groter waardoor er meer te zien is.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
Regie: Sam Raimi | Cast: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez, e.a.
Wanneer New York wordt aangevallen door een tentakelmonster uit een ander universum, schakelt Doctor Strange de hulp in van zijn supersterke Avengers-collega Scarlet Witch en America Chavez, een tiener met de bijzondere gave om portalen naar andere universa te kunnen openen. Scarlet Witch blijkt echter bezeten te zijn door de Dark Hold, een duister boek waarmee ze haar twee kinderen hoopt terug te krijgen. Om haar te stoppen, moeten Strange en Chavez een gevaarlijk reis door het multiversum maken. Onderweg ontmoeten ze een hoop bekende en nieuwe gezichten die zowel hulp bieden als obstakels vormen.Interesse in deze Marvel-film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken op Disney+!

NieuwsFilm