Krokodil verovert New York in eerste trailer 'Lyle, Lyle, Crocodile'

Met Shawn Mendes als de krokodil.

Bram de Groot 23 juni 2022 07:31 in Video
De eerste trailer voor Lyle, Lyle, Crocodile staat online. De film is een live-action/CGI musical en komedie gebaseerd op de gelijknamige boeken van Bernard Waber. In de film komt het populaire personage uit het boek tot leven.

De film is geregisseerd door Will Speck en Josh Gordon naar een scenario van Will Davies. Er zijn rollen voor Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley en Javier Bardem en niemand minder dan Shawn Mendes spreekt de stem in van Lyle.

Eerste trailer Lyle, Lyle, Crocodile
In Lyle, Lyle, Crocodile zijn nieuwe nummers van Mendes te horen, geschreven door het team Benj Pasek & Justin Paul (The Greatest Showman).

Lyle, Lyle, Crocodile draait vanaf 7 december in de Nederlandse bioscopen.


Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Lyle ontdekt. Lyle is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden.

Als Lyle bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps moet het gezin samenwerken met Lyle's charismatische eigenaar Hector P. Valenti. Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.NieuwsFilm