'Thor: Love and Thunder' Featurette laat leuke BTS beelden zien!

Marvel Studios heeft een gloednieuwe Thor: Love and Thunder featurette onthuld voor Taika Waititi's langverwachte Thor-vervolg.

Zoe van Leeuwen 23 juni 2022 09:09 in Algemeen
De video, biedt beelden van achter de schermen bij Love and Thunder waarin Waititi's grappige persoonlijkheid en filmmakproces naar voren komen. Het bevat ook commentaar van Chris Hemsworth, Tessa Thompson en Natalie Portman, die praten over de respectievelijke verhaallijnen van elk van hun personages in de aankomende film. De featurette onthult ook een aantal nieuwe stukjes beeldmateriaal, die blijven teasen de next-level actie.Thor: Love and Thunder ziet de terugkeer van MCU alums Chris Hemsworth als de God of Thunder, Tessa Thompson als Valkyrie, en Natalie Portman als Jane Foster, die nu de mantel van de Mighty Thor op zich neemt en zal zwaaien met de iconische Mjolnir. Oscar winnaar Christian Bale maakt ook zijn terugkeer naar het superhelden genre, als hij tekent voor de rol van Gorr the God Butcher.
De cast bestaat verder uit Jaime Alexander als Lady Sif, Jeff Goldblum als Grandmaster, Taika Waititi als Korg, en Guardians of the Galaxy sterren als Chris Pratt's Peter Quill, Karen Gillan's Nebula, Sean Gunn's Kraglin, en Vin Diesel's Groot.NieuwsFilm