Winona Ryder (Stranger Things) in creepy trailer 'Gone in the Night'

Waar is haar vriend gebleven?

Wouter Drummen 23 juni 2022 15:22 in Video
De laatste jaren in actrice Winona Ryder weer gigantisch 'in'. De actrice speelt namelijk een van de hoofdrollen in de uiterst populaire Netflix-serie Stranger Things, maar daar blijft het niet bij. Enkele tijd geleden tekende ze voor de film Gone in the Night, waar nu de eerste trailer van is vrijgeven.

Het verhaal draait om Kath (Ryder) die samen met een vriend (John Gallagher Jr.) een romantisch weekendje een afgelegen hus in een bos hebben gehuurd, om er een weekendje door te brengen. Wanneer ze daar aankomen is er al een ander koppel aanwezig en ze besluiten de hut te delen, maar dit pakt toch iets anders uit dan verwacht...

Speurtocht
Wanneer Kath de volgende dag wakker wordt, is haar vriend nergens meer te bekennen. Kath besluit uit te vogelen wat er precies is gebeurd, maar de waarheid is veel vreemder dan ze ooit had kunnen vermoeden. Bekijk de trailer van de thriller hieronder.De film, die lange tijd de titel The Cow had, is geregisseerd door Eli Horowitz, o.a. bekend van de serie Homecoming. De R-rated film, die tot nu toe sterk onthaald is, zal vanaf 15 juli te zien zijn. Een maand later zal hij al te streamen zijn.

NieuwsFilm