Matthew Perry doet een boekje open over de hitserie Friends

De herinneringen van Matthew Perry van de sitcom Friends zijn opgeschreven en liggen bij de uitgever

FilmTotaal 23 juni 2022 15:34 in Celebrity
Matthew Perry van de hitserie Friends kondigde een tijdje geleden zijn memoires aan. Op zijn Instagram-account meldt hij intussen dat het boek Friends, lovers and the big terrible thing bij de uitgeverij ligt.

Bij zijn post, waarbij de titel van het boek en een stapel papier te zien is, meldt hij: "Mijn ego vindt het niet fijn dat ik moet stoppen met schrijven over mijzelf. Maar het boek is nu klaar. Dat is dat."

Verslaafd rond Friends
Zijn uitgeverij Macmillan Division Flatiron Books meldt dat het boek ook voorvallen op en rond de opnames van Friends bevat. Matthew Perry is inmiddels 52 jaar oud en heeft lang met verslavingen gekampt. Ook daar gaat hij volgens de uitgever op zijn eigen humoristische wijze op in, net als een aantal persoonlijke dieptepunten. .

Matthew Perry heeft in verschillende afkickklinieken gezeten verdeeld over verschillende jaren. Het kostte hem veel moeite om onder meer af te kicken van alcohol en drugs. Zijn verslavingen en angsten hebben zijn hoogtepunten en dieptepunten getekend.

Echte vrienden
Sommige afleveringen van Friends kan hij niet navertellen. Welgeteld drie jaren lang. Hij is daar alle herinneringen aan kwijt, omdat hij verdoofd rondliep. Hij was nooit high op zijn werk, vertelde hij weleens. Maar had doorlopend een kater.

Toch heeft Matthew Perry aan een reeks films meegewerkt, waaronder 17 Again. Vanaf november 2022 zal het boek verkrijgbaar zijn. Zijn Friends-collega's juichen hem in elk geval toe, zoals echte vrienden doen. Zijn post op Instagram vind jij hieronderNieuwsFilm