'Shazam'-ster te zien in 'Spy Kids'-reboot van Robert Rodriguez

Plus een aantal andere interessante namen voor het nieuwe deel in de kinder-franchise.

Zilko Tarici 24 juni 2022 12:06 in Algemeen
Zachary Levi (Shazam), Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Everly Carganilla (The Afterparty) en nieuwkomer Connor Esterson zullen te zien zijn als de nieuwe familie in de Spy Kids-reboot van Netflix, Skydance en Spyglass.

Franchise-bedenker Robert Rodriguez schrijft mee aan het script, regisseert en produceert de nieuwe film, die een nieuwe generatie spionnen introduceert. Racer Max, zoon van Rodriguez, schreef ook mee aan het script én produceert.

Een nieuwe generatie
In de nieuwe film zien we hoe de kinderen van de beste geheime agenten ter wereld ongewild een game-ontwikkelaar helpen om een computervirus te creëren om hem controle te geven over alle bestaande technologie. Door deze actie moeten ze zelf spionnen worden om hun ouders én de wereld te redden.

Andere producenten van de film zijn David Ellison, Dana Goldberg, Elizabeth Avellan en Don Granger. In de oorspronkelijke films zagen we acteurs als Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa Vega en Daryl Sabara. Die waren gezamenlijk goed voor een wereldwijde opbrengst van 550 miljoen dollar.

Het is nog onduidelijk wanneer we de Spy Kids-reboot precies kunnen verwachten.

NieuwsFilm