Mario in 'Super Mario Bros' wordt vernieuwd en anders dan ooit, zegt Chris Pratt

Mario in 'Super Mario Bros' wordt vernieuwd en anders dan ooit, zegt Chris Pratt

Chris Pratt wuift haat en kritiek weg en vertelt meer over de nieuwe Super Mario Bros film

De beroemde Super Mario Bros game wordt verfilmd. Volgens Chris Pratt is zijn bijdrage aan deze film ongekend: "Zoiets bestaat nog niet in de Mario-wereld." Luigi wordt overigens ingesproken door Charlie Day, vooral bekend door zijn rol in It's always sunny in Philadelphia.

Variety mocht van de week in gesprek met Chris Pratt over zijn nieuwe Amazon Prime Video serie Terminal List. Natuurlijk werd aan deze acteur uit de Jurassic World films gevraagd naar andere nieuwe projecten nu de dino-saga eindigt met Jurassic World: Dominion.

Er is veel haat en kritiek op de keuze voor Chris Pratt als Mario. Mario-fans hadden in zijn plaats liever Danny deVito gezien - in elk geval iemand met een Italiaanse achtergrond. Een producent van Illumination, Chris Meledandri, probeert fans te bedaren. Hij vraagt om Chris Pratt een kans te geven en verzekert dat de kritiek weg zal vallen als mensen de film zien.

Zelf zegt Chris Pratt desgevraagd: "Ik heb goed met de regisseurs samengewerkt en heb het een en ander uitgeprobeerd. Ik ben op iets uitgekomen waar ik trots op ben. En ik kan niet wachten tot anderen de film horen en zien."

"Het gaat om het inspreken van animatie. Het is geen live-action film met een Mario-pak aan. Ik hoef niet over dingen heen te springen. Ik leen alleen mijn stem uit en Mario is vernieuwd en anders dan ooit in de Mario-wereld."

Hieronder vind je de Instagram-post van Chris Pratt terug over de aankondiging van zijn nieuwe rol in Super Mario Bros.



NieuwsFilm

meest populair