Meer Marvel-helden komen terug voor een vierde solofilm

Da's pas nieuws.

Als Thor Odinson volgende maand weer te zien is in een film in het Marvel Cinematic Universe, namelijk in Thor: Love and Thunder, is hij niet meer de enige Mighty Thor. Hij is wel de enige MCU-held die vier solofilms heeft gehad.

De God of Thunder keert straks terug voor een nieuw kosmisch avontuur. Dat nadat we afscheid namen van Steve Rogers en Tony Stark, wiens alter ego's Captain America en Iron Man een filmtrilogie kregen. Thor is het eerste MCU-personage met een vierde solofilm.

Vier solofilms gaan vaker voorkomen
Hoewel de filmindustrie echt wel een ding heeft voor trilogieën, wordt nu ook gedacht over meer personages die vier films verdienen.

Uitvoerend producent Brian Chapek sprak op de rode loper van Thor: Love and Thunder met Deadline en vertelde: "Hij is de enige persoon tot nu toe die vier films kreeg."

"Dat is niet per se bedoeld als een hint. Maar hij is wel de eerste persoon die dit gekregen heeft. De grote reden daarachter, is voor mijn gevoel ook doordat Ragnarok een beetje een reset van dit personage was. Bijna een wedergeboorte. We willen dat personage blijven voortstuwen en laten evolueren."

Thor: Love and Thunder draait begin juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair