Marvel Studios doet 't weer: 'Thor'-film heeft meerdere scènes na de aftiteling

Kom maar door!

Jim Pedd 25 juni 2022 07:26 in Algemeen
Marvel Studios-film Thor: Love and Thunder bevat, geheel in lijn met wat inmiddels toch wel traditie is in het Marvel Cinematic Universe, meerdere scènes na de aftiteling.

De site The Direct meldt dat nieuws op basis van berichten van verschillende critici die aanwezig waren bij persscreenings van de film. Zo schreef Variety's Clayton Davis dat de twee scènes "EPISCH" zijn en meldt TooFabs Brian Particelli dat de film een onthulling heeft na de aftiteling "die je echt niet wil missen". Colliders Steven Weintraub zei nog van de twee momenten "genoten" te hebben.

Thor: Love and Thunder
De film Thor: Love and Thunder wordt goed ontvangen door critici. Hoewel er commentaar was op het design van Gorr the God Butcher, die er voor sommige mensen net iets te menselijk uit zag in de trailers, schijnt het een bijzonder knap gemaakte schurk te zijn.

Ook is er veel lof voor Valkyrie in Thor: Love and Thunder en zijn critici te spreken over de chemie van het personage met Jane Foster, ofwel The Mighty Thor.

Die chemie is ook hard nodig! In Thor: Love and Thunder vecht Thor namelijk tegen Gorr the God Butcher, die het op meerdere goden voorzien heeft.

Wat zijn precieze drijfveren in Thor: Love and Thunder zijn weten we niet, maar vermoedelijk vindt hij dat hem groot onrecht is aangedaan en is hij er daarom op gebrand ze allemaal uit te roeien. Tegen die achtergrond is de film Thor: Love and Thunder ook nog gewoon een romantische komedie.

NieuwsFilm