Deze grote Marvel-schurk is al geïntroduceerd in het Marvel Cinematic Universe

Een duidelijk hint naar Doctor Doom zit in een recente Marvel-film.

Bram de Groot 25 juni 2022 22:30 in Algemeen
Het Marvel Cinematic Universe voelt misschien nog niet helemaal zo'n samenhangend geheel zoals de Infinity War nu wel voelt. Toch komt er binnenkort meer duidelijkheid naar waar Phase 4 en verder naar toe opbouwt.

Hieronder lees je spoilers over een grote schurk waarnaar gehint wordt in een recente Marvel-film.


In de recente Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness blijkt nu een grote hint te zitten naar een andere Doctor, namelijk Victor von Doom alias Doctor Doom.

In de scène waarin we John Krasinski als Dr. Reed Richards alias Mr. Fantastic voor het eerst te zien krijgen, gebruikt dit personage namelijk een bepaald apparaat dat in de comics is ontwikkeld door Doctor Doom.

Time Platform van Doctor Doom
"Het is opwindend dat het kostuum, ontworpen door Ryan Meinerding, echt heel speciaal is," zegt co-producent Richie Palmer tijdens de Director's Commentary van de film.

"Het teleportatieapparaat dat hij gebruikt om in de scène te verschijnen, is iets dat we uit de comics hebben gehaald, dat is het Time Platform van Doctor Doom," aldus Meinerding. Hieronder die introductie, ook van de andere Illuminati.NieuwsFilm