Producent: "Deze Britse prins zou perfect zijn als volgende James Bond"

Barbara Broccoli zit in deze royal de ideale opvolger van Daniel Craig.

FilmTotaal 25 juni 2022 15:17 in Celebrity
Volgens Bond-producent Barbara Broccoli zou de Britse kroonprins William 'perfect' zijn om Daniel Craig op te volgen als 007. Dat zei ze na het in ontvangst nemen van de koninklijke onderscheidingen die zij en haar halfbroer Michael Wilson kregen voor hun inzet voor de filmindustrie.

Volgens Broccoli is de opvolger van Craig, die zelf in vijf films de iconische rol heeft gespeeld, nog altijd niet gevonden. Toch ziet ze in de Britse royal prins William dus een goede opvolger.

Interesse niet wederzijds
"Prins William, die we net hebben mogen ontmoeten, heeft helaas aangegeven niet beschikbaar te zijn", zei de producent na afloop van de statige ceremonie tegen de media.

"Hij zou werkelijk de ideale kandidaat zijn, omdat hij alles in zich heeft, maar heeft het gewoon veel te druk met zijn andere werkzaamheden".

Knipoog
Broccoli doet deze uitspraken natuurlijk met een knipoog. Het lijkt niet heel realistisch dat de producenten daadwerkelijk interesse zouden hebben in prins William, die verder geen acteerervaring heeft, voor de rol van de populaire geheim agent.

NieuwsFilm