Oeps! Kevin Bacon wist niets over zijn blote billen in beeld

Kevin Bacon is eerlijk over samenwerken met zijn vrouw als regisseur op de set en zijn naakte kont in beeld in de Val Kilmer documentaire

Vera 26 juni 2022 06:00 in Celebrity
Van de week vroeg Jimmy Kimmel in zijn praatprogramma aan Kevin Bacon hoe het is door zijn vrouw geregisseerd te worden en wat hij van zijn eigen blote kont vindt in een documentaire van Val Kilmer. Kevin is verrassend eerlijk!

"Ik hoor vaak dat het raar moet zijn dat jouw vrouw jou regisseert... Maar eerlijk, mijn vrouw is gewoon een goede regisseur! Kyra laat je als acteur net als andere regisseurs begaan, tot het echt niet gaat. Dan vertelt zij hoe zij het wil," zegt Kevin Bacon naar alle waarheid.

Powerkoppel
Kyra Sedgwick (58 jaar) en Kevin Bacon (63 jaar) zijn al meer dan dertig jaar samen - een powerkoppel. Kyra is een bekende actrice uit films als Phenomenon en The edge of seventeen. Zij is regisseur van de gloednieuwe film Space Oddity waarin Kevin Bacon een rol heeft als vader van de hoofdrolspeler. De film gaat over een jongeman die niet meer op Aarde wil wonen, maar vlak voor zijn vertrek naar Mars verliefd wordt. Het verhaal past in de tijdsgeest van nu.

Kevin Bacon zet graag mooie karakters neer in verschillende genres, zoals Footloose, JFK en op het moment in de horrorfilm They/Them. In sommige landen, zoals Argentinië, is hij zo beroemd dat er hamburgers naar hem vernoemd zijn.

Documentaire
Val Kilmer, uit onder meer Top Gun en Willow, heeft een documentaire uitgebracht over zijn leven met filmbeelden die hij zelf heeft opgenomen. Op de foto die Jimmy Kimmel vervolgens toont van Sean Penn en Kevin Bacon die de broeken laten zakken naar de camera, legt Kevin uit:

"Het is vreemd om jezelf backstage te zien in een tijd dat we alleen met een videocamera homevideos konden maken. Val Kilmer had altijd een camera bij zich. Het filmpje is gemaakt toen Sean Penn, Val Kilmer en ik samen optraden in een theater," vertelt Kevin Bacon aan Jimmy Kimmel.

Terwijl Kevin nogal verrast naar de foto staart met de blote konten van hem en Sean, zegt hij half peinzend: "Ik wist alleen niet dat wij er zo extreem bloot op stonden."

Het interview met Kevin Bacon met Jimmy Kimmel vind jij hieronder op YouTubeNieuwsFilm