Deze grote Marvel-personages kregen geen cameo in Phase 4 van het MCU

Onder meer Captain America keerde niet terug.

Bram de Groot 26 juni 2022 11:25 in Algemeen
De serie Moon Knight verscheen eerder dit jaar op Disney+ en ondanks enkele diep verstopte hints naar andere producties van Marvel Studios staat de serie vooral op zichzelf. Toch werd er gekeken om enkele grote cameo's in de serie te krijgen.

"Wat gebeurt er als we proberen Chris Evans terug te krijgen als de oude Captain America? Weet je, je zit daar en speelt dat 'wat als'-spel met de andere schrijvers," legde Jeremy Slater uit aan Discussing Film.

Deze Eternals werden serieuzer besproken
"De enige twee die we serieus hebben besproken? Dane Whitman van Eternals natuurlijk, omdat Steven Grant destijds in hetzelfde museum zou gaan werken. Maar er was nooit een logische reden voor hem om in de serie voor te komen."

"Als een Marvel-fan zou ik gefrustreerd zijn als Dane zou opdagen voor een cameo die zijn verhaal niet verder zou brengen of ons geen teasers naar Black Knight zou geven," voegde de schrijver toe.

"Toen hebben we het ook gehad over het toevoegen van de Eternals, met name Kingo en Makkari," vervolgde Slater. "We waren oorspronkelijk van plan om de oorspronkelijke teloorgang van Ammit en de dood van Alexander de Grote in een flashbackscène te laten zien, en dat leek aan te sluiten bij een optreden van de Eternals."

Dit ging uiteindelijk niet door vanwege de kosten en ook Marvel Studios-baas Kevin Feige zou zich hebben bemoeid met de keuze om die cameo's niet te laten plaatsvinden.NieuwsFilm