'Lord of the Rings'-Hobbits proberen Gollum na te doen

'Lord of the Rings'-Hobbits proberen Gollum na te doen

Check hier de hilarische video.

De castleden die de Hobbits speelden in de The Lord of the Rings-trilogie van regisseur Peter Jackson waren recent weer eens gezamenlijk op een podium te zien. Daar probeerden ze de stem van Gollum na te doen.

De films van Jackson zijn gebaseerd op de boeken van J.R.R. Tolkien en draaiden twintig jaar geleden voor het eerst in de bioscoop. Tolkiens wereld werd prachtig tot leven gebracht.

Hobbits doen Gollum na
De The Lord of the Rings-films draaien om een onwaarschijnlijke groep helden: vier Hobbits en hun reisgenoten. Zij proberen de One Ring te vernietigen, om zo de pogingen van Sauron om Midden-Aarde te domineren teniet te doen. Onderweg worden ze vergezeld door Smeagol, een wezen met een alternatieve persoonlijkheid genaamd Gollum.

Gollum focust zich volledig op de Ring en heeft ook een onnatuurlijk lang leven gehad door het kleinood. Hij heeft gigantische ogen, een lichaam dat niet meer in verhouding is, bleke huid en een unieke stem.

Tijdens de Fan Expo Dallas, ter ere van de twintigste verjaardag van de eerste The Lord of the Rings-film, kwamen de Hobbit-acteurs weer bij elkaar.

Iemand in het publiek daagde hen uit de teksten van Gollum na te doen. Met hilarische gevolgen:



NieuwsFilm

meest populair