Disney bijna gedwongen om 'Frozen III' aan te kondigen

Kristen Bell doet het gewoon.

Jim Pedd 27 juni 2022 20:30 in Algemeen
Kristen Bell hoopt net als fans heel erg dat het verhaal van Elsa en Anna niet voorbij is met Frozen 2. Zo erg, dat ze gewoon onofficieel een derde film in de franchise van Disney heeft aangekondigd.

Tijdens de Tonight Show Starring Jimmy Fallon vroeg de gastheer of ze "iets kunnen aankondigen" rond Frozen 3. Waarop Bell zei: "Ik zou graag officieel, zonder autoriteit, Frozen 3 willen aankondigen. Let wel: ik zei 'zonder autoriteit', omdat ik dat helemaal niet kan doen. Dat kan ik niet doen. Want ik heb de leiding niet."

Frozen 3 maken
Nadat ze dat benoemd had, vertelde Bell wel dat ze het zou zien zitten om een derde Frozen-film te maken.

Tot nu toe verschenen er twee films, en een hele rits spin-offs in de vorm van shorts. "Nou ja, weet je. Ik zal het mysterieus houden. Maar ik weet dat Idina [Menzel, die de stem van Anna's zus Elsa inspreekt] recent zei graag zo'n derde film te willen maken. En mijn gevoel is dat, als we het allemaal willen, we dat gewoon zouden moeten doen."

Frozen 2 kwam in november 2019 uit in de bioscoop, bijna zes jaar nadat de eerste film enorm slaagde en een wereldwijd publiek veroverde.

In het vervolg op Frozen groeiden Elsa en Anna iets uit elkaar. Anna werd de nieuwe Queen van Arendelle en Else koos ervoor om te leven bij de Northulda-volkeren in The Enchanted Forest.NieuwsFilm