Zou Elvis Presley anno 2022 ook zo succesvol zijn? Tom Hanks vertelt!

Zou Elvis Presley anno 2022 ook zo succesvol zijn? Tom Hanks vertelt!

Tom Hanks dook de geschiedenis in van muziek en film voor de film Elvis

Elvis, de muzikale dramafilm over Elvis Presley, draait op het moment in de bioscopen. Austin Butler zet een mooie rol neer als Elvis, terwijl Tom Hanks de gehaaide manager Colonel Tom Parker speelt.

Tom Hanks dook compleet in de geschiedenis van muziek en film rond Elvis Presley en Tom Parker. Iets dat hij altijd doet voor zijn personages. Op de vraag of Elvis Presley nu in deze tijd een kans zou maken zegt Tom Hanks: "Ik denk het wel. Als niemand een figuur als hij zou kennen, als niemand zijn stem en uitstraling zou kennen of rock en roll zou kennen ... en Elvis zou optreden zoals hij destijds deed, dan denk ik wel dat hij meteen aandacht zou trekken. Elvis zoog alle aandacht op als hij ergens was. Het leek wel magie."

Tom Hanks is een acteur met een enorme lijst karakterrollen in succesvolle films, zoals Forrest Gump, Cast Away en Toy Story. Ook nu zet hij overtuigend een inhalige, geniale man neer van Hollandse komaf. Als manager vroeg hij ongekend hoge bedragen voor die tijd voor optredens van Elvis Presley.

Tom wordt in een interview met Cinemablend gevraagd of hij concessies moest doen voor zijn rol in Elvis. Tom Hanks antwoordt met:

"Ja, natuurlijk. Er werd gevraagd of ik minder chagrijnig kon zijn. Of de film wel een gelukkig eind zou kennen en dat soort dingen. Je weegt alle kritiek mee en het verhaal. En je beslist wat je gaat doen."

Wat vind jij van Elvis na het zien van de film? Zou hij het maken anno 2022? Het interview met onder meer Tom Hanks door CinemaBlend vind jij op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair