Deze Marvel-acteur greep naast rollen in 'Avatar' en 'Star Trek'

Chris Pratt had in nog meer grote franchises kunnen zitten.

Bram de Groot 27 juni 2022 08:53 in Algemeen
Tegenwoordig speelt Chris Pratt in heel wat grote franchises. Zo is hij Star Lord in het Marvel Cinematic Universe en Owen Grady in de Jurassic World-films. Maar hij had zomaar in meer grote reeksen kunnen zitten.

Voor Pratt doorbrak in Hollywood deed Pratt auditie voor rollen in J.J. Abrams' Star Trek en James Camerons Avatar. Tijdens een podcast-interview ging Pratt in op deze mislukte audities.

"Ik weet dat ik wat grapjes heb gemaakt over acteurs die zich afgewezen voelen of wat dan ook, maar ik kwam niet in de buurt van die rollen. Eerlijk gezegd deed het me twijfelen over waar ik mij als acteur op zou moeten richten," zei Pratt.

Overgewicht tijdens Avatar-auditie
Maar daar was ook een andere reden voor. "Ik had een beetje overgewicht, ik zorgde fysiek niet echt voor mezelf, ik dronk toen veel," begon hij over de situatie tijdens de auditie voor Avatar.

"Ik liep naar binnen en ik begon meteen te zweten," voegde Pratt toe die toen gelijk weinig vertrouwen had. "Ik zag dat er letterlijk niets aan mijn auditie overtuigend was."

Na Jurassic World Dominion en Thor: Love and Thunder zien of horen we Pratt komende periode in de films Super Mario, Garfield en Guardians of the Galaxy Vol. 3 en in de tv-serie The Terminal List.

NieuwsFilm