Je kunt de blote billen van Chris Hemsworth (Thor: Love and Thunder) nu al volledig zien!

Je kunt de blote billen van Chris Hemsworth (Thor: Love and Thunder) nu al volledig zien!

Het is namelijk niet de eerste keer dat de Australische acteur al zijn kleren voor een film heeft uitgetrokken.

Marvel-fans kunnen niet wachten om Thor: Love and Thunder begin volgende maand in de bioscoop te aanschouwen. Sommigen van hen hebben daar echter ook een bijzondere reden voor: de blote billen van Chris Hemsworth.

De ondertussen al veelbesproken blotebillenscène van Hemsworth in Love and Thunder is een scène die zowel de acteur als regisseur Taika Waititi graag wilde doen.

"We vonden allemaal dat we zijn lichaam moesten laten zien. Hij werkt er immers enorm had voor", zei Waititi eerder in een interview.

Voor Hemsworth is de scène zelfs een 'droom die uitkomt'. "In de eerste film hoefde ik alleen mijn shirt uit te trekken en toen dacht ik al dat het geweldig zou zijn om op een later moment al m'n kleren uit te trekken".

Niet de eerste keer
Hemsworth wijst er echter ook op dat Love and Thunder niet de eerste film is waarin hij zijn witte kadetjes aan het publiek laat zien. Eerder deed de Australische acteur dat namelijk al in Rush uit 2013, waarin hij F1-coureur James Hunt speelde.

Is er een verschil tussen de scènes in beide films? "Marvel-films worden op een veel groter scherm afgespeeld [waaronder in IMAX, red.] en mijn billen zijn nu ook stukken steviger dan toen", aldus Hemsworth.

NieuwsFilm

meest populair