Victoria Koblenko in kanten lingerie op Insta-foto

De celeb prijst een en ander aan.

FilmTotaal 28 juni 2022 06:00 in Celebrity
Wie kent de Oekraïense / Nederlande actrice Victoria Koblenko eigenlijk niet? We zien haar regelmatig op de Nederlandse buis en ook op Instagram laat ze veel van zichzelf zien, af en toe ook met een echte boodschap.

Recent zagen we haar nog in de romkom F*ck de liefde 2 die op Netflix verscheen. Haar volgende film is de film Righetto, een Italiaanse productie waarin de blondine een van de hoofdrollen speelt.

Opvallende foto Victoria Koblenko op Instagram
"Wist je dat 40% van stof weggegooid wordt nog voordat het een kledingstuk wordt? Savara Intimates gebruikt kant en stoffen die bij andere lingerie producenten over blijven, waardoor er geen nieuwe stoffen geweven hoeven te worden." schrijft Victoria op Insta bij een foto in een kanten bh.

"Een klein familie atelier in Letland maakt deze zachte tops/bh's. Deze zijn trouwens zonder beugels voor über comfort. Check vooral de recensies van dit duurzame Nederlandse merk op de website," aldus Victoria. "Heel trots op de jonge eigenaresse Eva die de lingerie industrie op deze manier duurzamer maakt."


De foto's van de 41 jarige Victoria Koblenko zien? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm