Dit alternatieve einde van 'Doctor Strange 2' lijkt echt wel beter

De actierijke Marvel-film had ook dit slot kunnen hebben.

Bram de Groot 28 juni 2022 22:30 in Algemeen
Schrijver Michael Waldron heeft een alternatief einde onthuld voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness van Marvel Studios. En dit einde zou een andere invulling hebben gegeven aan de Sinister Strange.

De film heeft flink wat aanpassingen gehad voordat deze in de wereldwijde bioscoopzalen verscheen. Dit vooral om de film te laten aansluiten op de vele andere producties die gedurende de impactvolle coronamaatregelen werden opgenomen en vaak van verschijningsdatum wisselenden.

Eerder werd al bekend dat de start van de film en de samenstelling van de Illuminati in de tussentijd is aangepast. Het alternatieve einde, dat waarschijnlijk niet is opgenomen, lijkt echter wel een betere keuze te zijn geweest.

Beter alternatief einde Doctor Strange 2
"Strange komt vast te zitten in dat [Incursion]-universum," legde Waldron uit over het verloop van het alternatieve einde, "en dan draait Sinister Strange zich om en het derde oog gaat open."

Waldron voegde eraan toe dat om dit moment te accentueren, we de lach van Vincent Price zouden hebben gehoord, vergelijkbaar met de lach in Thriller van Michael Jackson.

NieuwsFilm