Grap in 'Thor: Love and Thunder' heeft impact op 'Guardians 3'

Toothgnasher en Toothgrinder in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Bram de Groot 28 juni 2022 08:55 in Algemeen
Het is je misschien al opgevallen dat in de trailer voor Thor: Love and Thunder twee geiten zitten. Die geiten heten Toothgnasher en Toothgrinder en zitten volgens acteur Chris Pratt alleen in de film vanwege een grapje van de regisseur.

In een artikel van Marvel Entertainment valt te lezen dat die mytische geiten door regisseur Taika Waititi zijn ingebracht en ook nog eens worden overgedragen aan zijn collega-regisseur James Gunn.

"Waititi wilde James gewoon met wat geiten opzadelen. James moet [in Guardians of the Galaxy Vol.3] verdergaan waar Taika is gebleven, en hij stopte ons wat ruimtegeiten toe..." meldt Pratt via Marvel Entertainment.

Toothgnasher en Toothgrinder en grapje voor James Gunn
"Normaal gesproken gebeurt dat niet, maar ik denk dat Taika een beetje zijn eigen regels volgt... Je zult zien dat er een paar dingen zijn die hij deed waarvan ik denk dat het een soort inside joke is voor James," vervolgde de acteur.

In Thor: Love and Thunder komt onder meer de Guardian Star Lord voor van Pratt. De derde Guardians of the Galaxy-film verschijnt volgend jaar zomer en zal waarschijnlijk ook iets moeten doen met die Toothgnasher en Toothgrinder.

Thor: Love and Thunder draait vanaf volgende week woensdag in de Nederlandse bioscopen.NieuwsFilm