Alec Baldwin maakt zich met deze recente zet niet echt geliefd...

Het maakt de acteur echter helemaal niks uit.

FilmTotaal 28 juni 2022 13:31 in Celebrity
Alec Baldwin verkeert sinds het tragische ongeluk op de set van Rust in zwaar weer. De acteur schoot per ongeluk cameravrouw Halyna Hutchins dood, maar met zijn nieuwe recente actie maakt hij zich ook niet erg geliefd.

Hoewel er nog een onderzoek gaande is, om erachter te komen hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en wie er nu eigenlijk echt schuldig is, blijft Baldwin wel bezig. Vandaag heeft de acteur namelijk een interview met Woody Allen, maar of dat nou zo'n slimme zet is...

Samenwerking
De twee bekendheden werkten samen aan meerdere films, namelijk Alice (1990), To Rome with Love (2012) en Blue Jasmine (2013). De laatste jaren is er echter ook behoorlijk wat kritiek op Allen, aangezien er meerdere beschuldigingen van seksueel misbruik tegen de regisseur lopen (voornamelijk van eigen geadopteerde dochter, Dylan Farrow), maar hier wil Baldwin niks van weten.

De acteur maakte op zijn Instagram-pagina bekend dat hij de 86-jarige filmmaker zal treffen voor een gesprek en dat het hem niks uitmaakt wat iedereen daar van denkt. Zo schrijft Baldwin: "Ik heb totaal geen behoefte aan schijnheilige en vervelende berichten. Ik heb mijn eigen mening en ik kom hier voor uit en ik hoef echt niet te horen wat iedereen denkt".

Bekijk zijn volledige bericht, waar al héél wat negatieve reacties op kwamen, hieronder.NieuwsFilm