Bruce Willis in één van zijn laatste films: 'Wrong Place'

Trailer voor de film met ook Ashley Greene.

Bram de Groot 29 juni 2022 07:29 in Video
De ooit zo bejubelde actieheld Bruce Willis kondigde alweer even geleden aan dat hij stopt als acteur. Dit in verband met zijn gezondheid. De komende periode zullen nog een aantal films met hem verschijnen, aangezien hij al veel films had opgenomen.

Op de IMDb staan nu nog vier films in de planning en binnenkort verschijnt de titel Wrong Place, een thriller van regisseur Mike Burns met wie Willis eerder de film Out of Death uit 2021 opnam.

Trailer voor Wrong Place
In de thriller van Vertical Entertainment zien we Willis dit keer naast actrice [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/100099]Ashley Greene[/i], bekend uit films als Twilight en One Shot. Ander rollen komen van ​​Michael Sirow, Texas Battle en Stacey Danger.

In Wrong Place wordt Frank (Willis), een voormalig politiechef van een klein stadje, opgejaagd door een meth-kingpin die hem het zwijgen wil opleggen voordat hij ooggetuigenverslagen tegen zijn familie kan afgeven. Maar dat pakt verkeerd uit als hij dreigt de dochter (Greene) van Frank kwaad aan te doen.NieuwsFilm