Avengers: Endgame regisseurs beginnen dit jaar nog met nieuwe sci-fi productie

'The Electric State' is de titel van de nieuwe sci-fi film van Anthony en Joe Russo.

Dirk van der Meer 29 juni 2022 11:05 in Algemeen
Regisseurs Anthony en Joe Russo willen in de herfst beginnen met het produceren van hun nieuwe sci-fi film 'The Electric State'. Dit is het eerstvolgende project van de regisseurs na de release van The Gray Man.

In een interview met Collider werd het een en ander gevraagd over de opkomende film 'The Gray man' die op 15 juli zal verschijnen. Daarnaast heeft het duo ook wat losgelaten over het project dat daar op volgt onder de naam 'The Electric State'.

'The Electric State' gaat dit jaar nog in productie
'The Electric State' zal zich afspelen in een alternatieve versie van het jaar 1997. De film is gebaseerd op een geïllustreerd boek van Simon Stalenhag, maar met de eigen draai van de Russo's.

In het verhaal volgen we een meisje die met haar speelgoed robot een eenzame reis maakt door een alternatief 1997, terwijl een high-tech consumerende samenleving in enorme afname is.

Anthony Russo heeft laten weten dat ze gaan samenwerken met "een aantal oude collega's", wie dit precies zijn is nog niet duidelijk. THR heeft laten weten dat Millie Bobby Brown de hoofdrol krijgt, naast de mogelijkheid dat Chris Pratt ook wordt gecast.

Net als 'The Gray Man' zal dit nieuwe project versterkt worden met een budget van ongeveer 200 miljoen dollar.

NieuwsFilm