'The Gangster, The Cop, The Devil' film uit 2019 krijgt een remake

Paramount Pictures heeft besloten dat het al tijd is voor een remake van 'The Gangster, The Cop, The Devil'.

Dirk van der Meer 29 juni 2022 11:34 in Algemeen
De Zuid-Koreaanse crime-thriller The Gangster, The Cop, The Devil uit 2019 sloeg goed aan in Hollywood en staat gepland voor een remake door Paramount Pictures. De film wordt opnieuw geproduceerd, ditmaal in samenwerking met niemand minder dan Sylvester Stallone.

Toen de Zuid-Koreaanse thriller in 2019 uitkwam duurde het niet lang voordat Hollywood zijn ogen richtte op een Amerikaanse remake. Er is nu wat meer duidelijkheid over de toekomst van de film.

'The Gangster, The Cop, The Devil' vind nieuw thuis in Amerika
Hoewel het al bekend was dat er mogelijk een remake zou verschijnen van de film, is het nu zeker. Paramount Pictures gaat het regelen, samen met Sylvester Stallone, Billy Acumen, Braden Aftergood en Chris S. Lee die opnieuw de hoofdrol zal aannemen.

De originele film draaide om de meedogenloze maffiabaas Jang Dong-su, die op een haar na aan de dood ontsnapt wanneer een seriemoordenaar onder de naam "K" een poging waagt op zijn leven.

Om zijn reputatie te redden gaat Jang Dong-su onverwachte samenwerking aan met een politieagent om wraak te nemen.

Wat de nieuwe producenten en regisseurs precies van plan zijn is nog niet duidelijk, de remake is nog in het vroege stadium van productie.

NieuwsFilm