Actrice Mary Mara op tragische wijze in New York verdronken

Het lijkt om een ongeluk te gaan.

FilmTotaal 29 juni 2022 15:22 in Celebrity
Actrice Mary Mara, voornamelijk bekend van de nodige televisieseries zoals o.a. ER, Law & Order en Nip/Truck is op tragische wijze om het leven gekomen. Ze is namelijk verdronken in the St. Lawrence rivier in New York.

In de morgen van 26 juni rond 8 uur 's morgens werd de New York politie op de hoogte gebracht van een mogelijke verdrinking. Toen de politie, samen met een brandweerwagen en een ambulance zich naar de rivier snelden, ontdekten ze daar het lichaam van een overleden vrouw. Het gaat hier om Mara.

Onderzoek
Wat er precies is gebeurd is vooralsnog niet duidelijk, maar de politie denkt dat de actrice is verdronken toen ze ging zwemmen. Er zijn namelijk geen wonden of blauwe plekken op haar lichaam te zien, waardoor het niet lijkt te gaan om een misdrijf. Wel is een onderzoek gestart, in de hoop een duidelijk antwoord te kunnen geven.

Mara was geboren en getogen in New York. Hier ging ze naar diverse filmscholen en richtte ze ook een theatergroep op. Ze was maar liefst in zo'n 40 series te zien en ongeveer 20 films, waaronder Mr. Saturday Night met Billy Crystal en Love Potion No.9 met Sandra Bullock.

Tragisch
Haar manager, Craig Dorfman, liet zich over haar tragische dood uit: "Mary was een van de beste actrices die ik ooit heb ontmoet. Ik herinner me nog goed dat ik haar in 1992 in Broadway zag. Ze was heel grappig en had een sterk karakter. Iedereen die haar kent hield van haar. We zullen haar allemaal gigantisch missen" Mara werd 61 jaar oud.

NieuwsFilm