Trailer voor tweede Thor-film 'Thor: God of Thunder'

De film van The Asylum.

Bram de Groot 30 juni 2022 20:30 in Video
En hoe kan het ook anders... De studio The Asylum komt ook met een rip-off van Thor: Love and Thunder. Hieronder zie je de trailer voor Thor: God of Thunder, een film die ook begin juli beschikbaar zal zijn. Maar of deze een dezelfde succes zal worden?

De film is geregisseerd door Noah Luke (Jungle Run) naar een scenario van Steve Doucette (Yellow Rock). Er zijn rollen voor onder meer Vernon Wells (Commando), Tyler Christopher (General Hospital) en Myrom Kingery (MacGyver).

Thor: God of Thunder
In God of Thunder is Loki, de gemene oom van Thor, ontsnapt uit Asgard om te zoeken naar Yggdrasil - The Tree of the Nine Realms. Deze boom heeft de kracht van het universum en wordt op aarde verborgen.

Met de hulp van de gigantische wolvengod Fenrir is Loki van plan de boom te vernietigen en hem naar zijn evenbeeld te herplanten, waardoor hij heerschappij over alles krijgt. Thor volgt Loki naar de aarde om een epische strijd te voeren die de twee werelden in evenwicht zal houden.

In de States verschijnt de film van 8 tot en met 14 juli in de bioscopen, waarschijnlijk beperkt. Waarschijnlijk zullen er vast wat niet oplettende bioscoopgangers de verkeerde zaal boeken... Eerder verschenen al Top Gunner: Danger Zone en Jurassic Domination.NieuwsFilm