Het vervolg op 'E.T.' van Steven Spielberg zag je al in 2019

Steven Spielberg laat een echt vervolg niet maken.

Bram de Groot 30 juni 2022 22:30 in Algemeen
De film E.T. of languit E.T. the Extra-Terrestrial is een van de vele succesfilms van regisseur Steven Spielberg. Toch werd er nooit een vervolg op gemaakt en deze gaat er waarschijnlijk ook nooit komen.

Toch was er in 2019 een korte film die wel erg leek op een vervolg. De commercial van Xfinity wist namelijk flink de aandacht te trekken en veel mensen dachten dat het de trailer was voor een bioscoopfilm. Zie die verlengde versie hieronder.

[i]"Er zijn in de loop der jaren ideeën voorbij gekomen. Er waren al vroeg serieuze gesprekken omdat de studio er echt op aandrong, om het succes uit 1982 voort te zetten," vertelde Henry Thomas aan ComicBook.com. Thomas speelde in het origineel de rol van Elliott.

Xfinity-spot uit 2019
"Dat is de reden achter de commercial. Ik denk dat Spielberg de commercial goedkeurde, want dat is zo dicht bij een vervolg als hij bereid is te gaan, als hij bereid is toe te staan," voegde Henry toe.

"De respons op die Xfinity-spot was zo overweldigend en mensen dachten dat het een teaser was voor een vervolg. Het veroorzaakte een enorme, enorme opschudding op het internet."NieuwsFilm