Herken jij de stem van de moeder van Gru in de nieuwe Minions-film?

Ik speel de slechtste moeder op de hele wereld en ik vind dat leuk! zegt de innemende, 86-jarige Julie Andrews

Herken jij de oorspronkelijke stem van de moeder van Gru in de nieuwe Minions-film? Dat kan! Die stem is door niemand minder dan Julie Andrews ingesproken. Jij kent haar vast ook uit The Sound of Music en Mary Poppins.

Julie Andrews is al 86 jaar, maar dat weerhoudt haar niet van het geven van innemende interviews, zoals bij Jimmy Fallon laatst. Ze vraagt: "Vind je de "

"Gru's moeder is een van de slechtste mensen die je om je heen kunt hebben. Zeker als moeder. Ik speel de slechtste moeder op de hele wereld en ik vind het geweldig om in die rol te kruipen."

Credits
Eerder deze maand mocht zij een American Film Life Achievement Award ophalen, waarbij zij niet vergat de mensen achter de schermen te bedanken. "Zij krijgen nog altijd te weinig credits," vertelt zij.

Julie Andrews krijgt misschien ook niet de credits die zij verdient. Haar lijst met films wordt langer en langer, terwijl wij denken dat zij het liet bij haar eerste films. De nieuwe Minions The Rise of Gru brengt daar wellicht verandering in.

Het is niet bekend of zij ook zingt in de nieuwe Minions-film. Do-re-mi zal vast nog altijd goed klinken uit haar mond. Weet jij dat Julie Andrews ook in The Princess Diaries meespeelt? Ze vreest wel dat er teveel tijd over gegaan is om een derde deel te verzinnen met dezelfde mensen.

Het interview met Jimmy Fallon vind jij op YouTube en hieronder


NieuwsFilm

meest populair