Rol Kate Winslet in 'Avatar: The Way of Water' onthuld

Rol Kate Winslet in 'Avatar: The Way of Water' onthuld

Winslet krijgt opnieuw een uitdagende rol van regisseur James Cameron.

Een nieuwe foto van Avatar: The Way of Water heeft een eerste blik op Kate Winslets Na'vi-personage onthuld. Naar verluidt is haar personage een doorgewinterde strijder. The Way of Water is het langverwachte vervolg op James Camerons Avatar, de film die lang gold als de best bezochte film ooit.

In de sequel wordt het publiek vervoerd naar de oceanen van Pandora, en zien we zowel oude als nieuwe personages de revue passeren. Bekende gezichten die terugkeren zijn Sam Worthington (als Jake Sully), Zoe Saldana (als Neytiri) en Sigourney Weaver als een nog onbekend nieuw personage.

Een bijzondere hereniging
Nieuwkomers zijn Cliff Curtis, Edie Falco, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Vin Diesel en de eerder genoemde Winslet, die eerder met Cameron samenwerkte aan mega-blockbuster Titanic uit 1997.

De nieuwe foto verscheen in het juli-nummer van Empire Magazine. Winslet speelt de rol van Na'vi Ronal, die een van de leiders van de Metkayina-stam is. De actrice omschrijft haar personage zelf als 'een loyale leider die geen angst kent'. Je kunt de foto hieronder bekijken.

Avatar: The Way of Water draait vanaf 16 december 2022 wereldwijd in de bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair