Rol van deze 'Game of Thrones'-schurk uit 'Thor: Love and Thunder' geschrapt

Rol van deze 'Game of Thrones'-schurk uit 'Thor: Love and Thunder' geschrapt

En actrice Lena Headey heeft er een probleem bij.

Actrice Lena Headey speelde een flink aantal jaren een belangrijke rol in de succesvolle tv-serie Game of Thrones van HBO. Ze was namelijk te zien als koningin Cersei Lannister. Nu blijkt dat ze uit Thor: Love and Thunder is geknipt.

Even geleden werd via regisseur Taika Waititi duidelijk dat er een vier uur durende versie van de Marvel-film bestaat en dat deze is teruggebracht naar een bioscoopversie van een kleine twee uur.

Gisteren werd al bekend dat Jeff Goldblum (The Grandmaster) en Peter Dinklage (Eitri) niet in de bioscoopversie zitten. Variety meldt dat ook Headey eruit is gehaald.

Onbekende rol en aangeklaagd
Headey moest waarschijnlijk een kleinere rol krijgen, maar om het tempo in de film te houden is haar aandeel geschrapt. Variety meldt dat de actrice ook een ander probleem heeft. Haar vertegenwoordiger Troika / YMU heeft haar aangeklaagd omdat deze partij nog een half miljoen tegoed heeft van de actrice.

Headey meldt zelf dat ze niet onder contract staat van de partij. Voor Thor: Love and Thunder zou ze direct door regisseur Waititi benaderd zijn.

Los van die problemen is het afwachten of we van Thor: Love and Thunder een director's cut krijgen te zien - iets dat we nog niet echt hebben gezien bij MCU-films - of dat de rol van Headey opgenomen wordt in verwijderde scènes.

NieuwsFilm

meest populair