Deze grote nieuwe actiefilm staat binnenkort op Netflix

The Gray Man komt er nu snel aan.

Bram de Groot 3 juli 2022 22:30 in Algemeen
De maand juli laat een zeer grote release op Netflix zien. De streamingdienst zet deze maand namelijk een van de grootste releases online. We hebben het dan over de actiethriller The Gray Man van regisseurs Anthony en Joe Russo.

Het duo achter onder meer Captain America: The First Avenger en Avengers: Endgame werkte voor The Gray Man samen met groot Hollywood-acteurs als Ryan Gosling, Chris Evans en Ana de Armas. Het is hun tweede niet-Marvel die de Russo's regisseerden na Endgame. De vorige was Cherry voor Apple TV+.

The Gray Man kort in de bioscoop
The Gray Man zal vanaf 13 juli eerst kort in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, om vervolgens op 22 juli te verschijnen op Netflix waar de film dan ook blijft staan voor de rest van het bestaan van de dienst.

In de actiethriller, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009 van Mark Greaney, wordt Court Gentry de meest bekwame huurling van de CIA, ook bekend als Sierra Six, een primair doelwit en wordt hij over de hele wereld opgejaagd door zijn psychopathische voormalige collega Lloyd Hansen en andere internationale huurmoordenaars.

Dus vanaf 22 juli zie je The Gray Man hier op Netflix.NieuwsFilm