Taron Egerton deelt eindelijk weer eens wat goed nieuws over 'Kingsman 3'!

'Blue Blood' zal volgend jaar met de opnames beginnen!

Wouter Drummen 3 juli 2022 12:10 in Algemeen
Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal, waarin stond dat Taron Egerton kans maakt op de Wolverine-rol in het MCU. De acteur laat zich nu weer uit over het volgende en derde Kinsgman-deel.

De 32-jarige acteur was in Kingsman: The Secret Service en het vervolg hierop, Kingsman: The Golden Circle, te zien als geheim-agent Gary 'Eggsy' Unwin. Het laatste deel van de franchise, The King's Man, was een prequel en speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog, waardoor Egerton hier niet in te zien was. Wel keert hij binnenkort terug.

Goed nieuws
Het derde en afsluitende Kingsman-deel, genaamd Blue Blood, zal opnieuw geregisseerd worden door Matthew Vaughn. Hij zou normaal gesproken de film al lang gemaakt hebben, maar net zoals vele andere blockbusters werd ook dit project uitgesteld i.v.m. de pandemie.

Maar nu, als we Egerton mogen geloven, zullen ze snel beginnen met Blue Blood. Tijdens een recent interview laat de acteur, eveneens bekend van Rocketman en Eddie the Eagle, zich erover uit.

Scipt
Zo zegt hij: "Ik durf er nog niet veel over te vertellen, maar ik kan jullie wel zeggen dat er een script klaarligt. Ik heb begrepen dat we het derde deel van mijn trilogie volgend jaar opnemen. Maar luister verder maar niet te veel naar mij, ik weet vaak niet waar ik het over heb! Ik laat dit werk liever aan de volwassenen over!"

NieuwsFilm