'Kingsman'-ster Taron Egerton bevestigd gesprek met Marvel (voor Wolverine?)

Gaat hij dan het stokje overnemen van Hugh Jackman?

Wouter Drummen 2 juli 2022 10:23 in Algemeen
Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal, waarin stond dat The Boys-acteur Antony Starr kans maakt om de nieuwe Wolverine te worden. Hij is echter niet de enige acteur die genoemd wordt. Taron Egerton wordt ook al een tijdje gezien als een mogelijke opvolger van Hugh Jackman en dit zou nu wel eens werkelijkheid kunnen worden.

De 32-jarige Egerton, o.a. bekend van de Kingsman-films, heeft nu net bevestigd dat hij een gesprek heeft gehad met de grote Marvel-baas Kevin Feige. Dit verklapte de acteur tijdens een recent interview.

Overname
Sinds Disney Fox overnam, hebben ze de rechten bemachtigd van heel wat superhelden. Zo schijnt het dat er binnenkort een Fantastic Four-film komt, een Deadpool 3 (mét Ryan Reynolds) en een Doctor Doom avontuur met deze acteur.

De nodige fans hopen echter op een nieuw Wolverine-avontuur en denken dat Egerton het nu misschien wel hierover heeft gehad met Feige. Hier werd de acteur ook naar gevraagd en hoewel zijn antwoord ietwat cryptisch is, lijkt hij het niet te ontkennen.

Gesprek
Zo zei Egerton: "Misschien hebben we het er wel over gehad ja... Maar het zou echt heel gaaf zijn. Ergens zou ik het fantastisch vinden, maar ook wel tamelijk eng, want Hugh is nog steeds verbonden met de rol. Ik denk dat het dan ook lastig wordt om het stokje van hem over te nemen, hij deed het geweldig".

Hierna was de acteur even stil, voordat hij grijnzend vervolgt: "Maar hopelijk geven ze me een kans!" Dit lijkt goed nieuws te zien voor iedereen die Egerton graag de schoenen ziet vullen van Jackman. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen!

NieuwsFilm