Is Amber Heard de reden van de breuk tussen Jason Momoa en Lisa Bonet?

Amber Heard lijkt herhalende patronen te hebben met beroemde mannen en hun relaties

Vera 3 juli 2022 18:41 in Celebrity
Jason Momoa was jaren gelukkig met Lisa Bonet. Toch kwam eerder dit jaar abrupt een einde aan hun relatie en werden de echtscheidingspapieren aangevraagd. Toevallig viel de breuk in de periode dat Jason Momoa filmopnames had voor de opvolger van Aquaman met ... Amber Heard. Heeft Amber Heard meer op haar geweten dan de rel rond haar echtscheiding met Johnny Depp?

Jason Momoa en Lisa Bonet leken een droomrelatie te hebben, bezegeld met twee prachtige kinderen. Jason zette zijn gezin voorop, iets dat Lisa heel belangrijk vond. Haar eerdere relatie met Lenny Kravitz beëindigde zij, omdat Lenny zijn gezin niet op waarde schatte. Bovendien was Lenny niet respectvol richting Lisa met alle geruchten rond zijn affaires met onder meer Madonna. Dat leidde tot moeilijke momenten voor Lisa met de media.

Een sensatie
Na haar vertrek uit de series The Cosby Show en Another World had Lisa Bonet af en toe een rolletje in verschillende series en films, zoals Enemy of the State naast Will Smith. Er zijn voor haar dochter, Zoë Kravitz, was belangrijker dan flink carrière maken.

Jason Momoa raakt na steeds grotere filmrollen echter bekend door zijn unieke rol in de populaire serie Games of Throne, waardoor hij in de film Aquaman mag spelen. Na het eerste deel van Aquaman is Jason Momoa een sensatie en wereldberoemd: een superheld met gemengd Polynesisch bloed was er niet eerder.

Een vervolg
Het succes rond Aquaman zorgt voor een vervolg, opnieuw met onder meer Amber Heard en Nicole Kidman. Amber Heard en Jason Momoa blijken nu steeds in elkaars gezelschap te zijn en na te borrelen, op het handtastelijke af. Ook waar anderen bij zijn. Daarnaast horen verschillende bronnen Amber geregeld stoken in het huwelijk van Jason.

Als geruchten rond de filmset van Aquaman 2 Lisa bereiken, vraagt zij een echtscheiding aan na met Jason gepraat te hebben. Lisa ziet immers een herhalend patroon met haar vorige relatie met Lenny. In de kranten kan men daarop een aankondiging van Lisa en Jason lezen. Ze zeggen dat zij veel van elkaar houden en elkaar respecteren, maar gescheiden gaan leven.

Een beroemdheid
Het ziet er naar uit dat Amber Heard graag van de ene naar de andere beroemdheid wandelt - juist als zij in een fijne relatie zitten. Zo gaf Elon Musk toe dat Amber tussen hem en Grimes kwam, waardoor Grimes haar relatie met Elon verbrak. Amber kwam eveneens tussen Johnny Depp en Vanessa Paradis. Zelf geeft zij niet zo om haar eigen relaties en trouw zijn, als je verschillende bronnen rond haar mag geloven.

Daar zowel Nicole Kidman als Lisa Bonet goed bevriend zijn met Johnny Depp, kan het zijn dat zij de herhalende patronen van Amber Heard zat zijn. Rond de filmset van Aquaman 2 zal vast het een en ander gebeurd zijn. Wij horen maar een deel. Het is goed dat deze powervrouwen respect eisen en hun mening duidelijk kenbaar maken. Narcistisch en egocentrisch gedrag stop je immers pas als je je uitspreekt.

Een mooi filmpje met uitleg en een tijdslijn vind je op YouTube bij Celeb Crave en hieronderNieuwsFilm