Hoe is George Clooney in het echt? Julia Roberts vertelt

Julia Roberts over George Clooney naar aanleiding van de release van hun vijfde samenwerking, de film Ticket to paradise

Vera 4 juli 2022 12:03 in Celebrity
Julia Roberts pakt gelukkig weer een romcom op met George Clooney. De film Ticket to paradise laat opnieuw hun wervelende chemie zien. Als Stephen Colbert tijdens zijn interview aan Julia vraagt hoe George in het echt is, antwoordt zij met een stralende lach: "Hij is alles wat je denkt dat hij is en meer."

"Toen wij de film Oceans Twelve opnamen, leefden wij allemaal in zijn huis. George vond het heerlijk ons te vertroetelen. Ik was voor het eerst zwanger en hij behandelde mij als porselein. Hij pakte steeds alles voor mij. Liet mij op de begane grond wonen. Zo attent en lief! Dat waren zij allemaal."

Sprankelend samen
Julia Roberts is alweer twintig jaar gelukkig getrouwd. Op de vraag wat het succes is van een fijn huwelijk antwoordt zij: "Dat antwoord weet jij ook. Jij bent ook lang getrouwd. Achtentwintig jaar?"

Volgens nieuwszender Today belde George voor de film Ticket to paradise eerst Julia en zei: "Als jij deze film doet, doe ik het ook. Anders niet."

Dit telefoontje is tekenend voor hun samenwerking en werkrelatie. Het eindresultaat is opnieuw een sprankelende film over twee mensen die met elkaar leren samenwerken. In dit geval om hun dochter niet te laten trouwen.

Het sprankelende interview vind jij op The Late Show with Stephen Colbert. Kijk hieronder mee en vergeet niet naar het andere filmpje van hetzelfde interview te lopen. Daarin vertelt Julia op dezelfde innemende manier hoe fijn het samenwerken is met Sean Penn. Zij namen samen de nieuwe serie Gaslit op.NieuwsFilm