Boezem van Donna D'Errico past maar net in feestelijke bikini

De celeb wenst iedereen een fijne feestdag.

FilmTotaal 5 juli 2022 06:00 in Celebrity
Met slechts 1.61 meter is de in Dothan, Alabama geboren actrice Donna D'Errico zeker niet groot van stuk. Toch weet ze behoorlijk op te vallen. Dit deed ze in haar begin jaren uiteraard als Donna Marco in BayWatch en Baywatch Nights. En ze blijft aan de weg timmeren.

Dit verscheen al de film Frank and Penelope van regisseur Sean Patrick Flanery. Donna is te zien naast namen als Flanery zelf, Kevin Dillon, Caylee Cowan en Billy Budinich. De thriller staat op het moment van schrijven op een 8.0/10. Best hoog, al zijn er ook nog maar 63 stemmen gegeven.

De film 116 MacDougal van regisseur Vincent Restauri moet nog opgenomen worden. We zien Donna naast namen als Kathy Garver, Robert Catrini en David Anthony Buglione. Opnieuw dus geen heel grote film.

Feestende Donna op Insta
"Happy 4th of July everyone! 🇺🇸" schrijft de feestvierende Donna in een toch behoorlijk kleine bikini op een Insta-reel. De bikini draagt geheel in stijl de kleuren van de vlag van de Verenigde Staten. En ja, zo hebben we Donna natuurlijk wel vaker op Instagram gezien.


De 54 jarige Donna in haar bikini zien? Check de beelden dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm