Deze controversiële dood in 'Doctor Strange 2' was het plan van Marvel-baas Kevin Feige

Deze controversiële dood in 'Doctor Strange 2' was het plan van Marvel-baas Kevin Feige

Eindelijk de superheld die iedereen wilde zien, maar het was van korte duur...

Recentelijk kwam er nog de nodige kritiek op de dood van een superheld in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waar dit artikel meer in detail op in gaat. Mocht je de blockbuster nog niet gezien hebben, opgelet, SPOILERS volgen!

Al jarenlang hoopten Marvel-fans dat John Kransinski de nieuwe Mr. Fantastic zou worden en dus een hoofdrol zou krijgen in een Fantastic Four-film. In Doctor Strange 2 werd dit eindelijk werkelijkheid, maar de acteur was maar een minuutje of twee te zien voordat hij bruut om het leven komt in een gevecht met Scarlett Witch.

Kritiek
De nodige mensen vonden dit maar dom gedaan, aangezien Mr. Fantastic bekend staat als een uiterst intelligente superheld, maar nogal knullig overkomt in deze scène, waarin hij wordt 'versnippert' door Scarlett Witch.

Nu blijkt het dat niemand anders dan de grote Marvel-baas Kevin Feige dit moment zo voor ogen had. Dit liet de Industrial Lights & Magic VFX Supervisor Julian Foddy tijdens een recent interview weten.

Reactie
Zo zegt Foddy: "De dood van Mr. Fantastic moest zou in beeld gebracht worden. Wij kregen dat te horen van VFX-supervisor Janek Sirrs. Hij had dat op zijn beurt weer direct doorgekregen van Kevin Feige. We kregen te horen dat we het moesten laten lijken alsof iemand een blok klei door een knoflookpers haalde".

De vraag is nu natuurlijk of Krasinski terugkeert als Mr. Fantastic, of dat zijn rol er als de bekende superheld nu alweer opzit. Regisseur Sam Raimi liet wel weten dat de acteur enkel en alleen in de film zat om de fans een plezier te doen, dus het lijkt er vooralsnog niet op dat Krasinski opnieuw te zien zal zijn in andere Marvel-avonturen.

NieuwsFilm

meest populair