Klagers over forse speelduur 'Avatar 2' moeten gewoon gaan plassen vindt James Cameron

Klagers over forse speelduur 'Avatar 2' moeten gewoon gaan plassen vindt James Cameron

James Cameron heeft niets met klagers en trollen.

Over zo'n half jaar is het tijd voor Avatar: The Way of the Water en net als de eerste film zal deze naar verluidt zo'n drie uur gaan duren. regisseur James Cameron sprak met Empire Magazine over de te verwachten kritiek.

"Ik wil niet dat iemand zeurt over de lengte als ze acht uur lang voor de tv zitten te bingewatchen," vertelde Cameron aan Empire. "Ik kan dit deel van de recensies bijna al opschrijven. 'De tergend lange film van drie uur...' Het is zoiets als van, laat me gewoon met rust."

"Ik heb mijn kinderen vijf afleveringen van een uur achter elkaar zien kijken. De grote sociale paradigmaverschuiving die moet plaatsvinden is dat het oké is om op te staan en te gaan plassen."

Trollen moeten gewoon hun mond houden
"Dit zijn de trollen waar niemand om geeft en die zich geen van de namen van de personages kunnen herinneren of iets dat in de film is gebeurd," zei Cameron over de mensen die de eerste film flink bekritiseerden. "Dan zien ze de film opnieuw en zeggen ze: 'Oh, oké, excuses, ik hou gewoon maar mijn waffel. Dus daar maak ik me geen zorgen over."

Vanaf 16 december draait de tweede Avatar in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair