Natalie Portman in de nieuwe Star Wars-film van Taika Waititi?

Natalie Portman in de nieuwe Star Wars-film van Taika Waititi?

Dat gaat natuurlijk niet...

Regisseur Taika Waititi werkte al met actrice Natalie Portman aan de Marvel-film Thor: Love and Thunder en dit is de filmmaker klaarblijkelijk goed bevallen. Hij vroeg namelijk of Portman interesse had in het spelen van zijn aanstaande Star Wars-film, al zag hij een dingetje over het hoofd...

Voordat Portman in het MCU te zien was, speelde ze een van de hoofdrollen in de prequel trilogie van George Lucas. De actrice werd geïntroduceerd in The Phantom Menace, waarin ze de jonge koningin van Naboo speelt, genaamd Padmé Amidala. In Attack of the Clones krijgt ze een relatie met Anakin (Hayden Christensen) en in Revenge of the Sith sterft ze nadat ze geboorte geeft aan Luke en Leia.

Vergeten
Dit was Waititi dus helemaal vergeten. De geliefde regisseur liet zich erover uit over een recent gesprek dat hij met de actrice had. Zo zegt Waititi tijdens een interview: "Natalie kwam op me af en vroeg me wat ik na 'Love and Thunder' ging doen".

"Ik zei haar toen: "Nou, ik probeer me op dit moment bezig te houden met mijn Star Wars-project. Heb je misschien interesse om ook eens mee te spelen in een Star Wars-film?" Haar antwoord? "Ik heb al in verschillende Star Wars-films meegespeeld". Die films was ik alweer vergeten" lacht Waititi.

Wel of niet
Sommige fans kunnen er de lol wel van inzien, terwijl anderen het ietwat respectloos vinden. Hoe dan ook, de kans dat Portman in een nieuwe Star Wars film zal verschijnen lijkt natuurlijk uiterst klein. De actrice heeft het sowieso behoorlijk druk, aangezien ze alweer heeft getekend voor twee films én twee series.

NieuwsFilm

meest populair