Meer 'Everything Everywhere All at Once' na enorm succes?

Regisseursduo The Daniels pakken de geruchten over een vervolg op Everything Everywhere All at Once aan.

Zoe van Leeuwen 7 juli 2022 06:21 in Algemeen
Hoewel een verrassingshit, heeft het filmmakersduo The Daniels slecht nieuws voor degenen die hopen op een Everything Everywhere All at Once-vervolg. De film draait om Evelyn Quan Wang, een Chinees-Amerikaanse vrouw en overwerkte wasserette-eigenaar. Evelyn's leven wordt verder gecompliceerd door de ontdekking van het multiversum. Ze begint aan een reis om een grote bedreiging te stoppen die elke realiteit zal vernietigen.
Vervolg?
De sci-fi dramedy, waar Daniels meer dan tien jaar aan gewerkt heeft, kwam afgelopen april eindelijk in de bioscoop en werd geprezen door critici en publiek. Omdat de film ook een kaskraker bleek te zijn, hebben sommigen het idee geopperd van een potentieel Everything Everywhere All at Once-vervolg, maar de mensen achter de film delen dat gevoel niet.
Vooruitlopend op de komst van de film in de thuismedia, publiceerde IndieWire een artikel waarin stond dat het regisseursduo de Daniels plannen had voor een vervolg op Everything Everywhere All at Once, waarin de centrale personages van Yeoh en Quan "geradicaliseerd" zouden worden door sociale media. De filmmakers reageerden op Twitter op de geruchten over het vervolg.De film krijgt al veel aandacht krijgt in het prijzenseizoen en werd A24's best verdienende film werd met een box office van 91 miljoen dollar tegen een budget van 25 miljoen dollar.

Aangezien de aard van een multiversum eindeloze verhaalmogelijkheden creëert, zoals te zien is in Marvel Cinematic Universe, is het begrijpelijk dat sommigen vinden dat er potentieel is voor meer Everything Everywhere All at Once.

NieuwsFilm