Grote verrassingen aan einde 'Thor: Love and Thunder'

De Marvel-film introduceert weer twee nieuwe personages.

Gisteren is er weer een nieuwe Marvel Cinematic Universe-film in première gegaan. We hebben het dan uiteraard over de vierde Thor-film Thor: Love and Thunder van regisseur Taika Waititi. Uiteraard zijn er weer een paar verrassingen.

Let op: hieronder SPOILERS!


Na de strijd met Christian Bale's schurk Gorr the God Butcher worden er twee grote nieuwe personages geïntroduceerd. De eerste verschijnt aan het einde van de film en de tweede zit in het filmpje tijdens de aftiteling.

Compleet nieuwe personage: Love & Hercules
De dochter van Gorr wordt aan het einde van de film de "dochter" van Thor en het lijkt erop dat de God of Thunder haar opleidt tot zijn opvolger? Ze heet Love - gespeeld door de dochter van Chris Hemsworth - en zal waarschijnlijk een rol spelen in de confrontatie die wordt opgezet in het eerste filmpje tijdens de aftiteling.

Daarin wordt namelijk Hercules geïntroduceerd, de zoon van Zeus van Russell Crowe. Hercules krijgt de opdracht om Thor te vinden en hem te doden om zo de Goden in ere te herstellen. Hercules wordt gespeeld door Brett Goldstein, vooral bekend uit de serie Ted Lasso.

Na aftiteling: Valhalla
In de allerlaatste scène na de aftiteling zien we Natalie Portmans Jane Foster in Valhalla aankomen. Ze wordt opgewacht door Heimdall van Idris Elba. Het lijkt er niet op dat Valhalla een rol gaat spelen in het verdere MCU, maar je weet natuurlijk maar nooit.

NieuwsFilm

meest populair